Accessoires

Home / Accessoires

U bepaalt hoe lang de avond duurt

Solero parasols zijn in de eerste plaats bedoeld om onder te vertoeven wanneer de zon schijnt. Solero biedt u echter nog meer: zodra het gaat schemeren kunt u de parasolverlichting of de parasolheater aanzetten. Terwijl de warmte nog lang behouden blijft onder het doek, kunt u nog heerlijk onder uw parasol blijven genieten van een mooie zomerse avond. U kunt dat ene boek nog lekker uitlezen en nog een extra glaasje inschenken.

Apart uitgelicht

Bij de zweefparasols zweefparasols Laterna, Cielo Plus en Fratello ontvangt u een gratis snoerloze Accento click-on verlichting. Meer informatie over deze snoerloze parasollamp leest u op deze pagina. De Solero Accento lamp is ook verkrijgbaar bij de parasols met een middenmast, zoals de Teatro en Patio. De Solero Accento lamp is een LED-lamp die zorgt voor helder licht, hij is oplaadbaar en erg gemakkelijk in gebruik. De verlichting- en verwarmingsopties zijn afhankelijk van de mastdiameter en de constructie van de parasol. Daarom hebben we verschillende soorten heaters en lampen op voorraad.

Spot aan

Voor sommige masten is de accento niet groot genoeg, maar is licht wel gewenst. Hiervoor is de V4 mastverlichting beschikbaar, dit zijn 4 halogeen spots van 230 volt aan één ring welke afzonderlijk te richten zijn. Bij deze spotverlichting is ook een kabel nodig, er is keuze uit 5 en 10 meter, en de kleuren wit en zwart.

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope