Doeken

Home / Accessoires / Doeken

De Solero O’Bravia doekencollectie is een nieuw, exclusief, hoogwaardig en milieuvriendelijk merk, speciaal ontwikkeld voor het buitenleven. Het parasoldoek is, voor het weven, op de draad gekleurd en zorgt voor de elegantie, comfort, sterkte en duurzaamheid die helemaal aansluiten bij uw Solero parasol. Welke doekkleur u ook kiest, met een Solero tuinparasol of horecaparasol kiest u sowieso altijd voor groen. De doeken kunnen namelijk volledig worden gerecycled!

met zorg geweven 
Duurzaamheid en milieu zijn de sleutelwoorden van de toekomst. De Solero doeken worden met grote nauwkeurigheid geweven. De kleurechtheid is hierbij van groot belang. Alle Solero O’Bravia doeken zijn dan ook voorzien van een label met een 4 jaar kleurgarantie.  In onze branche noemen wij dit een kleurechtheid van 7 op de schaal van 8. Dit houdt in dat de eerste verschijnselen van verkleuring pas meetbaar zijn na 350 dagen zon! Deze termijn  is gemeten bij normale weersomstandigheden en dagelijks gebruik van een beschermhoes.

optimale bescherming 
Solero parasoldoeken vormen een prima bescherming tegen schadelijk invloeden van de zon. Door de aantasting van de ozonlaag worden er steeds minder ultraviolette stralingen gefilterd. Door teveel straling kan de huid rood kleuren, verbranden, of zelfs huidkanker veroorzaken. Daarom wordt een kwalitatief doek met een optimale bescherming steeds belangrijker. Met uitzondering van de kleur naturel filteren alle doeken 100% van de schadelijke  ultraviolette stralingen. Dit duiden wij aan met de factor UPF 50+ Het Solero naturel heeft een UPF waarde van 30+

Solero doeken bieden u dus de meest optimale bescherming, maar blijf alert! UV-straling wordt namelijk ook weerkaatst via water, sneeuw, glas en zand. Indirect staat uw huid dus nog steeds bloot aan deze straling. Bent u (over)gevoelig voor de zon, dan is het zaak om toch royaal en regelmatig te blijven smeren!

UPF waarde 50+

antraciet

platinum grijs

azuurblauw

azuur blauw

bitter orange

bitter orange

marineblauw

marine blauw

lead grey

lead grey

groen

olive groen

gebroken wit

gebroken wit

carbon grey

carbon grey

buttercup

buttercup

bosgroen

bosgroen

black widow

black widow

natural white

natural white

naturel

parelwit

night blue

night blue

paris red

paris red

rood

rood

taupe

taupe

terra cotta

terra cotta

zwart

zwart

regenbui
Ook op minder zonnige momenten, kunt u prima genieten onder uw Solero parasol; we hebben alle doeken namelijk speciaal laten nabehandelen met een waterafstotende coating. Bij langdurige regen- of stortbuien adviseren wij u om de parasol te sluiten. Laat het doek goed drogen voor u de beschermhoes weer over de parasol doet.

bedrukking op het doek
Natuurlijk kunnen we een wervelende tekst of  logo op het doek drukken. Dat kan uw eigen logo zijn, maar ook dat van een sponsor. We werken vaak samen met bierbrouwers, koffiebranders of frisdrankfabrikanten. Vaak wordt een parasol van een voetbalclub of tennisvereniging ook (deels) gesponsord door een plaatselijke makelaar of een regionaal dagblad. Spoedklus? We kunnen een parasol vaak binnen een week leveren. Bedrukt en wel! Tegen een heel redelijk tarief! Meer weten? Stuur ons uw logo (bij voorkeur in EPS formaat) via het contactformulier of bel voor meer informatie.

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope