Solero® parasols showroom & inspiratiecentrum

Home / Solero® parasols showroom & inspiratiecentrum

Via de website en online kanalen van Solero informeren we u uitgebreid over onze kwaliteit en service. Als familiebedrijf hechten wij hier veel waarde aan. Wilt u graag een persoonlijk advies dat gericht is op uw situatie en wensen, of wilt u ons assortiment graag eens met eigen ogen bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom op Maas 34 in Best.

Service waar u van op aan kunt

Wij willen de beste zijn in ons vakgebied en laten niets aan het toeval over. Deze visie laten we terugkomen in alle details in ons bedrijf. We hechten veel waarde aan goede recensies, gelikte productfoto’s, gebruik van duurzame materialen en een sterk merk. Een goede service is daarbij voor ons vanzelfsprekend. Belt u ons voor advies dan zult u merken dat u spreekt met een medewerker die verstand heeft van het product. Parasols zitten ons immers in het bloed.

Een eerlijk advies

Wat ons betreft is een parasol een duurzaam product dat een decennium lang mee moet kunnen gaan en eenvoudig te bedienen moet zijn. Wij denken met u mee en adviseren u binnen de vele mogelijkheden over de beste schaduw-oplossing waarvan u jarenlang plezier heeft. Bovendien laten we zien dat duurzame kwaliteit zeker niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Mochten wij tot de conclusie komen dat we u niet kunnen bieden wat u nodig heeft, dan zeggen we dit eerlijk en adviseren we u zelfs producten van onze concullega’s.

Bezoek onze showroom

Mooie productfoto’s en goede informatie zeggen veel, maar eigenlijk kan er niets op tegen onze parasols met eigen ogen bekijken en zelf bedienen. Daarom nodigen we u van harte uit in ons uitgebreide inspiratiecentrum in Best, waar al onze parasols en accessoires staan opgesteld zodat u ze makkelijk kunt bekijken, vergelijken, bedienen en testen.

Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. In de maanden april tot en met juni zijn wij ook op zaterdag geopend van 9.30 tot 13.00 uur.

Een bezoek aan de showroom buiten kantoortijden is alleen mogelijk op afspraak. Bel ons op 0499-375327 of mail naar info@parasols.nl, dan maken we tijd voor u vrij.

Woont u niet in de buurt? Kijk dan eens op welke horecaterrassen onze parasols staan. Dan heeft u direct een goede reden om een kopje koffie te gaan drinken!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolEurope