Awards

Home / Over Ons / Awards

Internet is een prachtig medium. U kunt hierdoor immers de markt op elk gewenst moment virtueel verkennen. Bovendien biedt het bedrijven een uitgelezen kans om informatie naar bezoekers over te dragen.

openheid van zaken
Er is echter ook een nadeel. Een kritische blik op het worldwideweb leert ons dat niet alles is wat het lijkt. Daarom vinden wij het belangrijk om openheid van zaken te geven. Zodat u weet met wie u te maken heeft. Het Creditsafe rapport toont aan dat Solero tot de top van financieel gezonde bedrijven in Nederland behoort.

Slechts 3% van het totale bedrijfsleven voldoet aan de strenge criteria. Een geruststellende gedachte: u weet met wie u zaken doet. Klik op de rode Creditsafe button hieronder voor meer informatie. Voor meer informatie over de moedermaatschappij van Solero klikt u hier.

Bovendien mochten wij meerdere malen de FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Een zeer prestigieuze prijs die wordt toegekend door het Financieel Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven van ons land. Een Gazelle word je niet zomaar: bedrijven moeten over een periode van 3 jaar tenminste een omzetgroei van 20% realiseren, geen verlies lijden en hun zaken financieel goed op orde hebben. Ook in 2015 behoorde Solero weer tot de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met deze mooie awards in de pocket, streven we ernaar om onze service steeds weer naar een hoger niveau te blijven tillen. We bedanken onze klanten voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gesteld.

Wilt u ons persoonlijk leren kennen? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op!

 FD Gazellen Awards Solero

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope