Verlichting

Home / Accessoires / Verlichting

Solero parasols zijn in de eerste plaats natuurlijk bedoeld om heerlijk onder te vertoeven tijdens een zomerse dag, wanneer u beschutting zoekt tegen felle zon of zelfs een zomerse bui.  Wilt u ‘s avonds nog gezellig buiten natafelen of wegduiken met een goed boek? Dan zijn onze parasollampen misschien een goede aanvulling voor u! We lichten hieronder een aantal mogelijkheden voor u uit.

Solero Lux

Ontdek de Solero Lux, onze elegante draadloze LED-verlichting die stijl en functionaliteit combineert. De Solero Lux, oplaadbaar via USB, verandert uw parasol in een bron van zacht of helder licht, afhankelijk van uw behoefte. Met een simpele druk op de knop kunt u de verlichting dimmen voor een intieme sfeer of juist versterken voor meer zichtbaarheid.

Deze gebruiksvriendelijke LED-verlichting, bevestigbaar aan de baleinen van uw parasol met meegeleverde magnetische 3M-plakstrips, biedt een duurzame en betrouwbare lichtbron. Ideaal voor avonden buiten, is de Solero Lux ontworpen voor parasols met waterdicht O’Bravia-doek en heeft een indrukwekkende levensduur van 30.000 branduren.

Eenvoudig in gebruik en veelzijdig in instellingen, de Solero Lux tilt uw buitenervaring naar een hoger niveau, waarbij elke avond verlicht wordt met een vleugje elegantie.

Solero Accento

Oplaadbaar, snoerloos, functioneel en sfeervol. Met de Accento parasollamp geeft u uw parasol net iets extra. U krijgt de Solero Accento cadeau bij aankoop van een Solero CieloLaternaFratello of Palestro.

Onze handige parasollamp kan als accessoire ook besteld worden bij de TeatroSublimoVaticanoPatio en Prostor parasol. Bovendien kunt u uw eigen parasol ook uitbreiden met de Solero Accento, het is dan wel belangrijk dat de parasol een mastdiameter heeft tussen de 34 en 50 mm. De Accento kan heel eenvoudig om de mast van uw parasol worden geklikt. De 24 duurzame LED-lampen in het armatuur zorgen voor sfeerverlichting waar ook uitstekend bij te lezen valt. Leuke bijkomstigheid is dat u de Accento zowel naar boven als naar onder kunt laten schijnen. Of de parasol nu gebruikt wordt tegen de zon of kortstondig de regen weerstaat, de Solero Accento brengt verlichting in de duisternis en geeft elke parasol meer ‘uitstraling’.

Het voordeel van deze hoogwaardige LED-lampen is dat ze tot over 30.000 branduren beschikken en niet warm worden. Dus geen brandgevaar en nooit lampen verwisselen. U kunt de parasollamp eenvoudig opladen met de bijgeleverde transformator. Onze lamp werd al vaak gekopieerd, maar nog nooit geëvenaard! U ontvangt 3 jaar garantie op deze lamp, wij adviseren u daarom om het meegeleverde garantiebewijs te bewaren.

Solero Lumi

De Solero Lumi, een innovatieve en veelzijdige oplossing voor uw parasolverlichting, biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Deze oplaadbare LED-spot, speciaal ontworpen voor montage op de balein van een parasol, biedt niet alleen gemak, maar ook aanpasbaarheid om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De Lumi is uniek in zijn soort dankzij de draaibare functie, waardoor u de richting van het licht gemakkelijk kunt aanpassen voor optimale belichting. Bovendien kunt u de verlichtingskleur aanpassen met opties variërend van een warme 2700K tot een heldere 4000K, waardoor u de sfeer kunt creëren die past bij elke gelegenheid. De lichtsterkte is ook verstelbaar, waardoor de Solero Lumi een perfecte keuze is voor zowel intieme avondmaaltijden als levendige sociale bijeenkomsten. Met de Solero Lumi verhoogt u niet alleen de functionaliteit van uw parasol, maar voegt u ook een element van verfijnde stijl toe aan uw buitenruimte.

Wenst u meer inlichtingen?

Bel of mail ons nu voor de mogelijkheden!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope