Verlichting

Home / Accessoires / Verlichting

Solero parasols zijn in de eerste plaats natuurlijk bedoeld om heerlijk onder te vertoeven tijdens een zomerse dag, wanneer u beschutting zoekt tegen te felle zon of een zomers buitje.  Wilt u ‘s avonds nog gezellig buiten natafelen of wegduiken met een goed boek? Dan zijn onze parasollampen vast een welkome aanvulling voor u! We lichten hier een paar voorbeelden voor u uit.

Solero Accento
Solero Accento lamp
Oplaadbaar, snoerloos, functioneel en sfeervol. Met de Accento parasollamp geeft u uw parasol net iets extra. Koopt u een of CieloLaterna, Fratello of Palestro dan krijgt u de lamp van ons gratis! Deze parasollamp kan als accessoire ook besteld worden bij de Teatro, Sublimo, VaticanoPatio, en Prostor parasol. Bovendien kunt u uw eigen parasol ook ‘oplichten’ met de Solero Accento. Deze parasollamp kan namelijk heel eenvoudig op uw parasol worden geklikt. De 24 duurzame LED-lampen in het armatuur zorgen voor sfeerverlichting waar ook uitstekend bij te lezen valt. Leuke bijkomstigheid is dat u de Accento zowel naar boven als naar onder kunt laten schijnen. Of de parasol nu gebruikt wordt tegen de zon of kortstondig de regen weerstaat, de Solero Accento brengt verlichting in de duisternis en geeft elke parasol meer ‘uitstraling’. Het voordeel van deze hoogwaardige LED-lampen is dat ze tot over 30.000 branduren beschikken en niet warm worden. Dus geen brandgevaar en nooit lampen verwisselen. U kunt de parasollamp eenvoudig opladen met de bijgeleverde transformator.

De Solero Accento is geschikt voor alle parasols met een mastdiameter van 34 tot en met 50 mm en is verkrijgbaar in de kleur zilver. Onze lamp werd al vaak gekopieerd, maar nog nooit geëvenaard! U ontvangt 3 jaar garantie op deze lamp (aankoopbon bewaren). Lees wel eerst de ingesloten gebruikershandleiding!


Solamagic V4

Solamagic V4
De V4 verlichting bestaat uit een verstelbare houder met vier hoogwaardige spots. De V4 parasollamp past prima op de masten van de Maestro Prestige, Basto en Presto horecaparasols. De spots zijn zwenkbaar. Wel zo handig, zo kunt u ook indirect sfeerlicht creëren. Ze bieden een behoorlijke verlichtingscapaciteit, namelijk 4 x 50 Watt.

Met een Solero parasol bent u overdag beschut tegen de zon, of zelfs een zomers buitje. Wenst u echter nog langer te genieten van de zwoele zomeravond? Dan bieden onze parasollampen een ideale oplossing! Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

Solero Accento
Solero Accento lamp

De Accento geeft uw parasol nog iets extra. Snoerloos, oplaadbaar en erg handig! Bij aankoop van een CieloLaterna, Fratello of Palestro krijgt u deze lamp nu gratis! Deze past echter ook perfect op de Teatro, Sublimo, VaticanoPatio, en Prostor modellen.

Hebt u een eigen parasol dat u wenst te verlichten? Geen enkel probleem. De Accento kan eenvoudig op uw parasol worden geklikt. 24 duurzame LED-lampen in het armatuur zorgen voor een sfeervolle, doch voldoende verlichting. Een boek met kleine lettertjes lezen is met de Accento geen enkel probleem! De Accento kan zowel naar onderen als naar boven schijnen.

De Solero Accento biedt verlichting bij elke duisternis en geeft daarnaast elke parasol meer uitstraling. De hoogwaardige leds gaan meer dan 30 duizend branduren mee en worden nooit warm. Dus over brandgevaar of lampen vervangen moet u zich geen zorgen meer maken. De lamp is eenvoudig op te laden met de bijgeleverde lader.

De Solero Accento kan op alle parasols met een mastdiameter van 34 tot en met 50 millimeter gemonteerd worden. Ze is verkrijgbaar in het rood en in het zilver. De Accento werd erg vaak gekopieerd… maar nooit geëvenaard! U ontvangt drie jaar garantie op deze lamp. We raden u aan de gebruikershandleiding aandachtig te lezen.

Solero Ilumina

illumnia

Nieuw is de Ilumina, deze stijlvolle LED verlichting werkt draadloos en wordt geleverd met een accu, deze wordt door middel van klittenband aan de parasolmast gemonteerd. Zodra de accu vol is, zorgt Ilumina de hele avond voor helder licht, ideaal om een menukaart onder te lezen. De Ilumina is eenvoudig te installeren op de mast van de parasol d.m.v. zijn waterdicht en afneembaar etui.

De verlichting wordt geleverd met:

  1. Etui met batterij en radio ontvanger met dimfunctie
  2. 4 LED-profielen van ieder 503 mm
  3. Geleverd met kabel 30cm en connector
  4. Aansluitkabel voor LED-profielen van 160 cm
  5. Acculader
  6. MIO-Zender, een 2-kanaals zwarte handzender welke is voorgeprogrammeerd

Wenst u meer inlichtingen?

Bel of mail ons nu voor de mogelijkheden!

De waardering van www.parasols.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 42 reviews.

DutchBelgiumEnglishFrenchGermanSpainEurope