Verlichting

Home / Accessoires / Verlichting

Solero parasols zijn in de eerste plaats natuurlijk bedoeld om heerlijk onder te vertoeven tijdens een zomerse dag, wanneer u beschutting zoekt tegen felle zon of zelfs een zomerse bui.  Wilt u ‘s avonds nog gezellig buiten natafelen of wegduiken met een goed boek? Dan zijn onze parasollampen misschien een goede aanvulling voor u! We lichten hieronder een aantal mogelijkheden voor u uit.

Solero Lux

Nieuw is de Solero Lux, deze stijlvolle LED verlichting werkt draadloos en wordt geleverd met een USB-oplader. Zodra de accu vol is, kleurt het indicatielampje blauw en zorgt Lux de hele avond voor helder licht. De lamp is dimbaar en zorgt in de laagste stand voor een knusse sfeer. Is het tijd om te bestellen en kunt u de menukaart niet lezen? Zet de Lux dan op een fellere stand, met één druk op de knop heeft u alles weer helder. Solero Lux ledverlichting is eenvoudig te bevestigen aan de baleinen van de parasol d.m.v. de meegeleverde magnetische strips, voorzien van een originele 3M-plakstrip.

De verlichting wordt geleverd met:

 • 1x Solero Lux handleiding
 • 1x Solero Lux afstandbediening
 • 4x Solero Lux LED-strip voorzien van 27 LEDs per strip
 • 4x 3M plakstrip met een afmeting van 2cm breed en 40 cm lang
 • 4x Lux oplaadkabel
 • 1x Lux vierweg USB-lader

De draadloze Lux kan gebruikt worden onder Solero Parasols met waterdicht O’Bravia-doek. Zodra de parasol gesloten wordt, adviseren wij om de Lux uit de parasol te nemen. De Lux heeft tot 30.000 branduren.


Hoe gebruikt u de Solero Lux?

 1. Laad de Solero Lux op, met de bijgeleverde kabels en USB-lader. Als de lampen nog aan het laden zijn, kleuren deze blauw, eenmaal vol, kleuren ze rood. De laadtijd bedraagt 4-6 uur.
 2. Samen met de LED-strips, wordt een oersterke 3M-plakstrip geleverd. De kant met de plakstrip, plakt u op de baleinen van uw parasol, de magnetische kant hecht zich aan de Solero Lux.
 3. Wij adviseren om de plakstrip aan de 4 langste baleinen van de parasol te bevestigen, op 20 cm afstand vanaf de mast. Tip: de Solero Lux is eenvoudiger te bevestigen wanneer u de parasol een stukje dicht draait.
 4. Vervolgens kunt u de Solero Lux bevestigen aan de magneetstrip.
 5. Bedien Lux met de knop op de korte zijde:
  1. Druk knop 2 sec. in = licht is standby
  2. Druk knop 1x = gedimd licht
  3. Druk knop 2x = medium licht
  4. Druk knop 3x = vol licht
  5. Druk knop 4x = terug op standby
  6. Houd knop 2 sec. ingedrukt: Lux is uit
 6. Afhankelijk van het benodigde licht kunt u 1 tot 4 lampen tegelijk inschakelen.

Solero Accento

Oplaadbaar, snoerloos, functioneel en sfeervol. Met de Accento parasollamp geeft u uw parasol net iets extra. U krijgt de Solero Accento cadeau bij aankoop van een Solero CieloLaternaFratello of Palestro.

Onze handige parasollamp kan als accessoire ook besteld worden bij de TeatroSublimoVaticanoPatio en Prostor parasol. Bovendien kunt u uw eigen parasol ook uitbreiden met de Solero Accento, het is dan wel belangrijk dat de parasol een mastdiameter heeft tussen de 34 en 50 mm. De Accento kan heel eenvoudig om de mast van uw parasol worden geklikt. De 24 duurzame LED-lampen in het armatuur zorgen voor sfeerverlichting waar ook uitstekend bij te lezen valt. Leuke bijkomstigheid is dat u de Accento zowel naar boven als naar onder kunt laten schijnen. Of de parasol nu gebruikt wordt tegen de zon of kortstondig de regen weerstaat, de Solero Accento brengt verlichting in de duisternis en geeft elke parasol meer ‘uitstraling’.

Het voordeel van deze hoogwaardige LED-lampen is dat ze tot over 30.000 branduren beschikken en niet warm worden. Dus geen brandgevaar en nooit lampen verwisselen. U kunt de parasollamp eenvoudig opladen met de bijgeleverde transformator. Onze lamp werd al vaak gekopieerd, maar nog nooit geëvenaard! U ontvangt 3 jaar garantie op deze lamp, wij adviseren u daarom om het meegeleverde garantiebewijs te bewaren.

Solero Accento Cielo Plus

Solamagic V4

De Solamagic V4 verlichting bestaat uit een verstelbare houder met vier hoogwaardige spots. De V4 parasollamp past perfect om de masten van de Maestro PrestigeBasto en Presto horecaparasols. Heeft u geen Solero parasol? Dan is de V4 ook geschikt voor mastdiameters tussen de 45 en 89mm.

De kabel om de spots met stroom te verbinden zijn los verkrijgbaar, er is keuze tussen 5 en 10 meter. De kabels zijn in zowel wit als zwart verkrijgbaar, zodat ze het minst opvallen bij de kleur van uw parasol

De spots zijn eenvoudig te richten, u kunt ze zowel op de tafels, als in het doek laten schijnen. Wel zo handig, zo kunt u ook indirect sfeerlicht creëren. De V4 Naxos-spots van Solamagic bieden een behoorlijk vermogen van 4 x 50 Watt, een spanning van 230 Volt en zijn getest op IP44.

Wenst u meer inlichtingen?

Bel of mail ons nu voor de mogelijkheden!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolEurope