Balkonparasols

Home / Balkonparasols

Uw balkon, een heerlijke plek zodra de zon zich laat zien. Helaas kan het ook heel snel, heel warm worden, zowel buiten als binnen in uw woning. Heeft u weleens gedacht aan een balkonparasol?

Een balkonparasol zorgt voor dat stuk welkome verkoeling, op de warmere dagen. Dat een parasol niet te groot en praktisch in gebruik is, is vaak wel een must.

Kantelen
Wanneer u op een verdieping woont, is de kans groot dat de zon aan het begin of einde van de dag onder het doek door schijnt. Het is daarom raadzaam om te kiezen voor een kantelbaar model. Het doek kunt u hiermee knikken waardoor u de laagstaande zon eenvoudig kunt weren van uw balkon én uw woonkamer. De ruimte op uw balkon wordt op die manier optimaal benut en houdt u voldoende ruimte over om te genieten van uw buiten.

Wind
Op een balkon kan gemiddeld genomen wat meer wind staan, dan in een beschutte achtertuin. U kent ongetwijfeld het krachtige rukken van de wind, op uw balkon is het belangrijk hier aandacht aan te besteden. Daarom hebben wij het grootste gedeelte van onze parasols voorzien van een winddakje. De lucht kan ontsnappen via het open dakje waardoor de parasol steviger blijft staan. Uiteraard blijft u droog onder het doek, de lagen overlappen elkaar waardoor eventuele regen geen kans heeft. Tevens fungeert dit dakje als ventilatie, warme lucht stijgt in de zomer op en verlaat de parasol. Hierdoor houdt u het hoofd heerlijk koel.

Gemak
Op uw balkon heeft u wellicht niet al te veel bewegingsvrijheid, eenvoudig openen en sluiten van de parasol is daarom erg belangrijk. De Solero Teatro is een ronde parasol, die zich laat openen en sluiten door middel van een lierwerk. Vaticano werkt op eenzelfde manier maar is daarnaast ook nog kantelbaar. In de gekantelde positie is de parasol gevoeliger voor wind, houd hier rekening mee bij de aanschaf van uw balkonparasol. De Prostor P7 Pro kan ook een mooie aanvulling zijn op uw terras, dit is de enige muurparasol in ons programma, welke ook nog eens kantelbaar is. De draaibare mast geeft u de gelegenheid de schaduw gedurende de dag te verplaatsen over uw balkon. Bij deze P7 balkonparasol is het belangrijk om voldoende rekening te houden met de beschikbare hoogte op uw schaduwplek. We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden, zodat bediening eenvoudig blijft.

Sublimo rood tuinparasol

Stevige voet
Een kleinere parasol op een verdieping, vraagt om een zwaardere voet. In onze collectie is er keuze tussen verschillende materialen en gewichten. Verrijdbaarheid van de voet kan heel handig zijn, ook hier zijn verschillende mogelijkheden denkbaar.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt naar ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en eerlijk advies.

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope