Solero® P7 Pro muurparasol – Ø3.5, 2.5×2.5 of 3×3 meter

Home / Solero® P7 Pro muurparasol – Ø3.5, 2.5×2.5 of 3×3 meter

vanaf: 1790,80

Achteraf betalen mogelijk.
CO2 bedrijfsbospartner: Voor elke parasol die in onze Nederlandse webshop verkocht wordt, planten wij een boom.

De Solero Prostor P7 muurparasol is in drie formaten leverbaar: twee vierkante uitvoeringen van 250 en 300 cm en een rond exemplaar met een diameter van 350 cm. Voor welk formaat u ook kiest, de P7 muurparasol laat zich altijd uitzonderlijk makkelijk bedienen. Met behulp van de geïntegreerde gasveer schuift u de parasol moeiteloos open en dicht.

Draaibare beugels
Ondanks zijn formaat, is de Solero Prostor P7 opvallend eenvoudig van links naar rechts te draaien. Deze ruimtebesparende parasol wordt aan de boven- en onderzijde namelijk gedragen door twee draaibare muurbeugels. Hiermee verplaatst u de schaduw moeiteloos over uw terras.

Volledig beschermd
In gesloten positie valt de parasol nauwelijks op. Het systeem sluit volledig naar de mast. De optionele hoes beschermt zowel het doek als de aluminium constructie. Het sluiten van de parasol gaat minstens zo gemakkelijk als het openen ervan. U draait aan de knop en de parasol doet het werk voor u. Zodra de parasol naar de mast is geschoven kunt u de knop weer terugdraaien, de parasol is dan gesloten.

De Solero Prostor muurparasol wordt geleverd met hetzelfde unieke en gepatenteerde one-move systeem als de P6 Quattro parasols. In het filmpje ziet u hoe makkelijk de parasols zich laten openen en sluiten. Wilt u ‘s avonds wat langer blijven zitten? Als optie is ook verwarming of verlichting verkrijgbaar. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

De Solero Prostor muurparasols zijn leverbaar in de volgende kleuren:

white sand

white sand

natural white

natural white

lead grey

lead grey

carbon grey

carbon grey

buttercup

buttercup

night blue

night blue

olive green

olive green

paris red

paris red

black widow

black widow

terra cotta

terra cotta

taupe

taupe

bitter orange

bitter orange

(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

De Solero Prostor P7 muurparasol is leverbaar in 3 formaten. Zie onderstaande tekening:
Solero opstellingen Prostor

Bestel deze parasol direct op www.shop.parasols.nl

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope