Bootparasol

Home / Bootparasol

De Solero Crescendo is de meest luxe parasol uit het Solero gamma. Dit stoere model uit een Italiaanse parasolfamilie wordt, speciaal voor motorboten of zeiljachten, helemaal in RVS gefabriceerd. U kunt kiezen uit verschillende doeken. Zelfs voor een speciaal glasvezeldoek (Soltis) dat naar citroenen ruikt! Naast de bewezen ventilatie-eigenschappen is dit doek bovendien heel makkelijk te reinigen. Wel zo handig als u het ruime sop kiest!

Meerdere lagen
Wilt u meer koelte, meer uitstraling aan boord én een stabielere parasol? Kies dan voor de ‘multivolant’ uitvoering! Dit gepatenteerde baleinensysteem ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook bijzonder functioneel: doordat het doek uit verschillende lagen is opgebouwd, wordt de parasol stabieler én blijft het tevens koeler! De wind kan namelijk door de parasol heen als het nodig is.

Zeewaardig
Net als het railingwerk van luxe schepen, kan ook het Crescendo parasolframe in gepolijst RVS 316 kwaliteit voor u op maat worden gemaakt, waardoor het frame bestand is tegen zout en zuren.

bootparasol sfeer

Neusje van de zalm
Een parasol met allure. Een Italiaanse design zonwering met een unieke uitstraling waarvan u nog jaren onbezorgd zult genieten! De Solero Prostor parasols worden ook vaak op grote of kleine jachten geplaatst. Enkele impressies kunt u in deze slideshow bekijken:

Deze maatwerk bootparasols zijn leverbaar in een groot aanbod in doekkleuren en -materialen. De doekstalen kunt u natuurlijk op afspraak in onze showroom bekijken.

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope