Solero® Prostor Pro | horeca parasol met 4 doeken aan een mast

Home / Horecaparasols / Solero® Prostor Pro | horeca parasol met 4 doeken aan een mast

Buiten genieten wordt steeds belangrijker. Dus is luxe anno 2024 een must voor elke horecaondernemer. Solero begrijpt dit en brengt met de Prostor serie een aantal unieke parasols op de markt, die van uw entree werkelijk iets bijzonders maken. Deze trendy en veelzijdige horeca parasols worden voor u op maat gemaakt en zijn de finishing touch voor uw terras.

Uniek gepatenteerd systeem
Solero Prostor is meer dan een parasol, het is een gemakkelijk inklapbare overkapping met heel veel mogelijkheden. De opstelling bestaat namelijk uit een middenpaal waaraan maar liefst tot vier parasols kunnen worden bevestigd. Via de gepatenteerde bediening, compleet met gasveer, worden de parasols met speels gemak ingeklapt. U kunt de doeken afzonderlijk van elkaar openen of sluiten. Leuk is ook de mogelijkheid om de voet uit te rusten met moodlights. U kunt kiezen voor authentieke ronde parasols of trendy vierkante. De ronde hebben een afmeting van 350 cm. waar de vierkante met 250 cm of 300 cm ook niet echt bescheiden blijven. Met 4 doeken per parasol creëert u zelfs een oppervlakte van meer dan 36 m2!

Gemakkelijk in de omgang
Opvallend aan de Solero Prostor parasols is het bedieningsgemak, de parasol doet het zware werk voor u. U hoeft alleen de knop aan te draaien.

Nog meer luxe biedt de elektrische variant van de Prostor parasol waarbij het open en sluiten ‘simpelweg’ via een afstandsbediening gebeurt. Een unieke horeca parasol met het gemak van een elektrisch zonnescherm! Een ideale en flexibele zonwering waar u jarenlang plezier aan zult beleven! Zeker in combinatie met verwarming en verlichting! Overtuig u van de uitstraling en het bedieningsgemak en maak een afspraak met ons.

De Solero Prostor horeca parasols zijn leverbaar in de volgende kleuren:

white sand

white sand

natural white

natural white

lead grey

lead grey

carbon grey

carbon grey

buttercup

buttercup

night blue

night blue

olive green

olive green

paris red

paris red

black widow

black widow

terra cotta

terra cotta

taupe

taupe

bitter orange

bitter orange

(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

Hieronder ziet u de verschillende opstelmogelijkheden van de Solero Prostor parasols:

Prostor afmeting opstellingen

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope