Solero® P4 Pro muurparasol – Ø2.7 meter rond

Home / Solero® P4 Pro muurparasol – Ø2.7 meter rond

vanaf: 1070,85

Achteraf betalen mogelijk.
CO2 bedrijfsbospartner: Voor elke parasol die in onze Nederlandse webshop verkocht wordt, planten wij een boom.

inclusief BTW, inclusief transportkosten – (inclusief gratis beschermhoes)

De Solero Prostor P4 muurparasol is standaard uitgerust met een ingebouwde gasdrukveer voor een subliem bedieningsgemak! Met de hendel vergrendelt u deze unieke muurparasol in een handomdraai in horizontale positie. Bovendien kunt u de arm met behulp van de zwarte hendel verlengen van 140 tot 180 cm. De Solero Prostor P4 muurparasol is 10 graden kantelbaar.

In een handomdraai
Sluiten gaat al even eenvoudig. In een paar seconden plaatst u de muurparasol gesloten tegen de muur. Dit doet u door de parasol simpelweg in verticale positie te duwen via de stappen zoals aangegeven in het filmpje. Natuurlijk ontvangt u ook een gratis bijpassende beschermhoes bij uw P4 muurparasol. Hiermee wordt zowel de parasol als de zwenkarm compact beschermd tegen alle weersinvloeden.

Deze muur- of balkonparasol is uitermate geschikt voor kleine terrassen of uw balkon! Het doek heeft een doorsnede van 270 cm. Zoekt u een muurparasol met een grotere afmeting? De Solero Prostor P6 en P7 muurparasols kunnen worden geleverd met een doekmaat van 350 cm. (rond) of 300×300 cm (vierkant).

Op dit filmpje ziet u hoe makkelijk de P4 muurparasol zich laat bedienen? Ging het te snel voor u? Druk op uw toetsenbord op de F5 knop en het filmpje start opnieuw!

Meer weten over muurparasols? Neem dan even contact met ons op!

De Solero Prostor muurparasols zijn leverbaar in de volgende kleuren:

white sand

white sand

natural white

natural white

buttercup

buttercup

black widow

black widow

bitter orange

bitter orange

platinum grey

platinum grey

carbon grey

carbon grey

denim blue

denim blue

taupe

taupe

`

leaf green

leaf green

terra cotta

terra cotta

traffic red

traffic red

(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

Bestel deze parasol direct op shop.parasols.nl

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope