Muurparasols

Home / Muurparasols

Ontvangt u liever een persoonlijk advies of offerte? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan, of bel 0499-375327.

In sommige situaties is het niet wenselijk of zelfs onmogelijk om een parasol in het terras te verankeren. U zou dan kunnen kiezen voor een verrijdbare parasolvoet. Vaak is een dergelijke voet toch een sta-in-de-weg. Zeker als u elke vierkante meter van uw terras of balkon wilt benutten. Solero muurparasols zijn dan een prima alternatief.

Vierkant of rond

Bent u op zoek naar flexibele beschutting? Dan is de Solero Prostor P7 muurparasol een prima oplossing. Deze luxe muurparasol is verkrijgbaar in drie verschillende doekmaten: vierkant 250x250cm en 300x300cm of rond 350cm. De mast van de P7 muurparasol wordt aan de boven- en onderzijde aan de gevel gemonteerd. De muurbeugels zijn draaibaar; ook met deze muurparasol kunt u de schaduw dus makkelijk naar uw hand zetten. Draaien gaat eenvoudig door het doek op de gewenste stand te draaien, deze stand kunt u vervolgens vergrendelen.

Een originele Solero aan de muur?

Tenslotte hebben we nog de Solero Prostor P6 (Uno en Duo) in het programma. Deze vierkante muurparasols kunnen weliswaar niet draaien, maar zijn wel onderling koppelbaar. Door de parasoldoeken van 250 of 300 cm. d.m.v. afritsbare doekgoten met elkaar te verbinden, ontstaat een zonweringsysteem tot een oneindige breedte! Deze muurparasol wordt dan ook vaak gekocht in plaats van een zonnescherm.  De muur wordt door een zonwering tamelijk zwaar belast. Zo niet met deze muurparasols. De kracht wordt verdeeld over de mast, waardoor de muurparasols ook geschikt zijn voor montage aan een uitbouw, serre of historisch pand.

Wij hopen dat de tekst en beelden op de productpagina’s voor zich spreken. De muurparasols hebben ongekend veel mogelijkheden en zijn leverbaar in veel kleurrijke en kleurvaste tinten. Wilt u ook een bijzondere wandparasol aan uw muur? Neem dan contact met ons op en ontdek wat Solero voor u in petto heeft!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope