Waarom Solero?

over ons
De naam van onze website www.parasols.nl zegt eigenlijk al genoeg. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en installatie van alle soorten parasols. Solero staat voor parasols in het midden- en hogere segment. Het programma omvat dan ook een groot aanbod in typen en uitvoeringen, zowel voor de particuliere gebruiker als professionele toepassingen in de horeca.

Het spreekt vanzelf dat kwaliteit voorop staat bij Solero. Wij zien dit als een voorwaarde om ons op dit niveau te kunnen onderscheiden. Bovendien zijn duurzame ontwikkelingen en milieubewustheid  een vast onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Dat komt tot uiting in de materiaalkeuze, de corrosiebestendigheid en natuurlijk de kleurvastheid van de gebruikte doeken. Ook het bedieningsgemak is een belangrijke factor: daar wordt steeds meer op gelet. Een parasol kan nog zo groot en mooi zijn, wanneer je die niet snel en makkelijk kunt openzetten, is dat een reden om ervan af te zien.

goed luisteren
Wij vinden het erg belangrijk om goed naar de wensen van onze klant te luisteren en optimale informatie te verstrekken. We doen wat we beloven en soms nog iets meer. Dankzij deze correcte manier van werken, ontvingen we van Creditsafe het Financieel Gezond Certificaat. Als iets niet mogelijk of technisch onverantwoord is, zeggen we het. Meestal komen we samen echter tot creatieve oplossingen. In onze showroom worden klanten vaak verrast door het enorme aanbod in typen en uitvoeringen.

tegen de stroom in
Natuurlijk is het keihard werken. Vooral in het voorjaar of vroeg in de zomer maken we lange dagen. Maar we doen het met plezier en worden enthousiast van de positieve reacties die we  vaak ontvangen. Groeien is nooit een doel op zich geweest. Echter, ondanks de recessie van de afgelopen jaren, is de omzet van Solero blijven stijgen. We bedanken onze klanten voor hun vertrouwen, hun enthousiasme en het toegezonden beeldmateriaal.

Awards

Internet is een prachtig medium. U kunt hierdoor immers de markt op elk gewenst moment virtueel verkennen. Bovendien biedt het bedrijven een uitgelezen kans om informatie naar bezoekers over te dragen. Er is echter ook een nadeel. Een kritische blik op het worldwideweb leert ons dat niet alles is wat het lijkt. Daarom vinden wij het belangrijk om openheid van zaken te geven. Zodat u weet met wie u te maken heeft. Het Creditsafe Certificaat toont aan dat Solero tot de top van financieel gezonde bedrijven in Nederland behoort.

Bekijk awards

Ook een Solero op uw terras?

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte of advies. Of kom langs in onze showroom. We vinden het prettig als u een afspraak maakt, zodat we genoeg tijd voor u vrij kunnen maken. Dit kunt u doen door  het contactformulier in te vullen of even te bellen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en ontdek dat duurzame kwaliteit zeker niet onbetaalbaar hoeft te zijn!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope