Parasol met voet kopen? Solero adviseert u graag!

Home / Parasol met voet kopen? Solero adviseert u graag!

Bent u op zoek naar een parasol, dan ziet u al snel dat er enorm veel keus is qua maat, kleur en materialen. Maar met alleen de juiste parasol bent u er nog niet. De parasolvoet is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar om onbezorgd te kunnen genieten is deze minstens zo belangrijk als de parasol zelf. Zoekt u een parasol met voet? Wij helpen u op weg!

Parasols in verschillende soorten en maten
Voor iedere buitenruimte vindt u bij Solero een geschikte parasol. Een kleine parasol is ideaal voor op het balkon, terwijl u in de tuin misschien een grotere parasol nodig heeft. Verschil in soorten parasols is er ook. Zo vindt u bij ons de klassieke stokparasol, maar ook de zweefparasol en muurparasol. Binnen ons ruime assortiment vindt u altijd de perfecte parasol voor uw situatie.

Welke parasolvoet heb ik nodig?
Het kiezen van een geschikte parasolvoet is niet altijd eenvoudig. Om die reden én omdat er nogal wat uitzonderingen zijn, kunt u onze parasolvoeten niet als los artikel in onze webshop kopen. Om het overzichtelijk te houden vindt u op de webpagina van de parasol onder ‘bevestigingsmethode’ een speciale configurator.

Hierin staan alle parasolvoeten die voor dit type parasol geschikt zijn. U kunt hier zelf de door u gewenste parasolvoet selecteren en eventuele accessoires, zoals wielen of verzwaringstegels.

Waarom is de juiste parasolvoet zo belangrijk?
De voet vormt niet alleen het gewicht om de parasol te dragen, maar moet ook bestand zijn tegen de (soms harde) wind. Om er zeker van te zijn dat uw nieuwe parasol een stabiel geheel vormt met de voet, bieden wij bij de parasol van uw keuze altijd de geschikte parasolvoet of grondanker aan.

Wij hebben de voeten in de configurator uitvoerig getest op stabiliteit en veiligheid in combinatie met de betreffende parasol.

Meer informatie of vragen?
Solero is een toonaangevend familiebedrijf met meer dan 20 jaar specialistische ervaring in parasols. U bent bij ons altijd van harte welkom voor een gedegen en professioneel advies voor uw situatie. Met plezier beantwoorden wij al uw vragen en ons advies is altijd geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op per telefoon (+31499375327) of e-mail (info@parasols.nl).

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope