Verwarming

Home / Accessoires / Verwarming

Duurzame ontwikkelingen en milieubewustheid  zijn een vast onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Daarom zijn onze parasols, de doeken inbegrepen,  dan ook 100% recyclebaar. Bij de bepaling van ons assortiment parasol heaters hebben wij ons dan ook met name laten leiden door duurzaamheid en rendement.

Oog voor het milieu
De energieprijzen blijven stijgen en bovendien kijken we met z’n allen bewuster naar onze omgeving en het milieu. Daarom is onze keuze gevallen op het ECO+ assortiment van Solamagic.  Deze verwarmingen combineren de korte golf infraroodtechniek met de beste reflectoren, waardoor ze het hoogste rendement scoren. De verbruikskosten zijn dan ook 50% lager dan bij andere systemen. De verbruikersprijs van een Solamagic 1400 ECO+ heater is bijvoorbeeld ca. € 0,28 per uur. Welke heater het best geschikt is voor uw terras is afhankelijk van een aantal factoren. Hieronder vindt u wat summiere informatie over de verschillende verwarmingen:

Parasolheaters

Solamagic P1 heater Solamagic P2 heater Solamagic baleinhouder
Perfect in te zetten stralers voor het horecasegment. De stralers zijn voorzien van een flexibele montagesets, geschikt voor parasolmasten met een diameter van 45 tot 85 mm.


Solamagic 1400 ECO+

Solamagic 1400 ECO+
De meest verkochte heater voor wandmontage. Deze terrasverwarming wordt geleverd met een bevestigingsbeugel en is naar keuze ook leverbaar met een drukschakelaar  of een trekschakelaar. Toepassingsmogelijkheden: terras, tuin, balkon, veranda, zonwering en markiezen.

Solamagic 2000 ECO+
Solamagic 2000 ECO+
Allround topmodel. Inzetbaar als terrasverwarming of voor bedrijfsmatige toepassingen.  Flexibel inzetbaar met een statief. Toepassingsmogelijkheden: horeca, grote terrassen, bedrijfshallen en balkons.

Meer weten over parasolheaters of terrasverwarming? Bel of mail ons voor informatie en de mogelijkheden.

De waardering van www.parasols.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 43 reviews.

DutchBelgiumEnglishFrenchGermanSpainEurope