Contact

Solero tuinparasols zijn verkrijgbaar bij de betere zonwering- en tuinmeubeldetaillisten. Wanneer u uw gegevens invult op onderstaand formulier, ontvangt u van ons het verkoopadres bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u hier ook een vraag stellen of een suggestie geven. Uw mening is erg belangrijk voor ons! Nieuwe dealers zijn van harte welkom, ook zij kunnen gebruik maken van onderstaand formulier.

Zoekt u een maatwerk of horecaparasol? Of een tuinparasol, maar is er geen dealer bij u in de buurt? Vraag ons dan om een vrijblijvend advies of offerte.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom. Hier staan alle parasols opgesteld en kunt u ze makkelijk bekijken, vergelijken en bedienen. Wij vragen u om vooraf even te bellen of te mailen voor een afspraak, zodat wij alle tijd voor u vrij kunnen maken. Bent u overdag druk? Geen probleem. We openen onze deuren ook graag voor u buiten onze kantoortijden! In het filmpje op deze pagina kunt u vast zien wie we zijn en wat we doen.

Onze brochures en prijslijsten (in PDF) downloadt u snel en simpel door op de afbeeldingen, rechts onderaan deze pagina, te klikken. Onze verkoopvoorwaarden vindt u hier.

Contactformulier

* zijn verplichte velden

Selecteer een onderwerp :
**
*
*
*
*

 Man Vrouw *

Hoe heeft u ons gevonden?

Heeft u een situatieschets of foto?
Of wilt u een prijsopgave voor bedrukking met uw logo?
Dan kunt u het bestand hier uploaden:

Prijslijsten

solero voorraad folder

Contactgegevens

Solero Parasols

KvK: 17217199 | BTW: NL818978089B01

Showroom

Om de tijd te nemen om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, is onze showroom in Best van maandag tot en met vrijdag uitsluitend op afspraak te bezoeken.
Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgiSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandSolero Parasoles EspanolEurope