Contact

Solero tuinparasols zijn verkrijgbaar bij de betere zonwering- en tuinmeubeldetaillisten. Wanneer u uw gegevens invult op onderstaand formulier, ontvangt u van ons het verkoopadres bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u hier ook een vraag stellen of een suggestie geven. Uw mening is erg belangrijk voor ons!

Zoekt u een maatwerk of horecaparasol? Of een tuinparasol, maar is er geen dealer bij u in de buurt? Vraag ons dan om een vrijblijvend advies of offerte.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom. Hier staan alle parasols opgesteld en kunt u ze makkelijk bekijken, vergelijken en bedienen. Wij vragen u om vooraf even te bellen of te mailen voor een afspraak, zodat wij alle tijd voor u vrij kunnen maken. In het filmpje op deze pagina kunt u vast zien wie we zijn en wat we doen.

Onze brochures en prijslijsten (in PDF) downloadt u snel en simpel door op de afbeeldingen, rechts onderaan deze pagina, te klikken. Onze verkoopvoorwaarden vindt u hier.

Contactformulier

* zijn verplichte velden

Selecteer een onderwerp :
**
*
*
*
*

 Man Vrouw *

Hoe heeft u ons gevonden?

Heeft u een situatieschets of foto?
Of wilt u een prijsopgave voor bedrukking met uw logo?
Dan kunt u het bestand hier uploaden:

Prijslijsten

solero voorraad folder

Contactgegevens

Solero Parasols

KvK: 17217199 | BTW: NL818978089B01

Showroom

Om de tijd te nemen om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, is onze showroom in Best uitsluitend op afspraak te bezoeken.
Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolEurope