Maatwerk parasols

Home / Maatwerk parasols

U zoekt schaduw op maat, een parasol met klasse en uitstraling? Dan zit u hier goed! Solero bedenkt en ontwikkelt al sinds jaar en dag creatieve en esthetisch verantwoorde schaduwoplossingen. Hierbij worden uw wensen vertaald naar een functioneel en prachtig eindresultaat. Een maatwerk parasol of zonwering, die zich makkelijk laat bedienen en bovendien een heuse eye-catcher op uw terras wordt.

Voor Solero staat uw ‘tuingeluk’ voorop. We verkopen dan ook alleen maar systemen, waar we zelf 100% achter staan. Parasols zijn bij ons geen bijproduct, schaduw maken is ons beroep. We staan voor kwaliteit en komen onze afspraken na. Altijd. We houden van ons vak en denken graag met u mee. Het zal u opvallen dat een oplossing op maat niet duur hoeft te zijn.

Flexibel maatwerk, luxe in subtiele details

Onze klanten vragen steeds vaker naar maatwerk oplossingen. Daarom hebben we nu zelfs een aantal ‘maatwerk’ profielen op de schappen liggen. Hierdoor kunnen we snel een mast van uw parasol erlengen of bijvoorbeeld vast een grondanker komen storten. Dit alles doen we in overleg met u, om zo tot het resultaat te komen wat u in gedachten had. Maatwerk is bij ons flexibel meedenken, maar betekent niet per definitie dat uw parasol onbetaalbaar wordt of dat  wordt geconfronteerd door een lange levertijd.

Solero parasolmast Solero parasolprofiel

Aandachtspunten

Bent u van plan om een zonwering, overkapping of parasol aan te schaffen? Neem dan zeker een paar van onderstaande punten mee in uw overweging, zodat u uiteindelijk de oplossing krijgt die u voor ogen heeft:

Hoe groot is uw terras?
Welk budget heeft u in gedachten?
Wilt u een snelle levering (uit voorraad) of kiest u voor maatwerk?
Hoe vaak wilt u de parasols verplaatsen?
Waar komt de zon op en waar gaat deze onder?
Staat er veel wind?
Wilt u de parasol snel kunnen openen en sluiten?
Moet de parasol boven de tafel kunnen sluiten, zodat u uw meubilair niet hoeft te verplaatsen?
Zijn serviceonderdelen leverbaar voor uw parasol? Voor een redelijke prijs?
Wilt u de parasol eventueel in uw terras (laten) verankeren?
Wilt u (eventueel later) de parasol nog uit kunnen breiden met verlichting of verwarming?
Wilt u de mast van uw parasol laten verlengen, zodat uw tuindeur nog open kan?

Voor een optimaal resultaat is een goed advies van cruciaal belang. Neem de proef op de som en maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom. Laat u zich bij ons inspireren en adviseren. Wij hopen dat deze website hier ook een steentje aan bijdraagt. Solero staat voor een groot assortiment parasols n een goed en eerlijk advies. Wellicht vindt u het fijn om te weten dat wij voor alle Solero parasols serviceonderdelen en losse doeken op voorraad hebben. Ongelukje gehad? Uitgekeken op de kleur? Uw parasol wordt met een kleine ingreep weer als nieuw, zonder een nieuwe investering te hoeven doen.

Wij hopen dat wij u met onze website hebben kunnen inspireren. Bent u ook overtuigd van onze kwaliteit en pre- en aftersales service? Wilt u ook een buitengewoon terras? We zijn niet te klein voor het grootste terras en niet te groot voor de kleinste tuin. Samen maken we er altijd wat moois van. Voor elke tuin en elk budget. Neem contact met ons op en ontdek wat Solero voor u in petto heeft!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope