Favore

Home / Favore

Als we praten over de Favore, hebben we het over maatwerk in de breedste zin van het woord. Tot aan 500 x 500 cm is deze parasol traploos per 5 cm in elke maat verkrijgbaar. Deze alleskunner is beschikbaar in een gladde uitvoering maar ook met een multivolant systeem, waarbij het parasoldoek in laagjes wordt verdeeld. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het zorgt er tevens voor dat de wind minder vat heeft op de parasol. Zoekt u een degelijke maatwerk parasol van bijvoorbeeld 255 x 360 cm? Dat is geen probleem van de Solero Favore.

De wind eronder
De optionele multivolant zorgt er niet alleen voor dat de parasol windbestendiger is, hij houdt ook de temperatuur onder de parasol bijzonder aangenaam. Warme lucht stijgt immers op, maar door de multivolant blaast hier frisse lucht doorheen en krijgt de warme lucht geen kans om te blijven hangen. Bovendien ziet het er ook erg leuk uit, over ‘blijven hangen’ gesproken.

De Crescendo Favore is zowel mét als zonder volant verkrijgbaar, de volant wordt vaak gebruikt om een logo of bedrijfsnaam op te drukken, maar is ook erg handig om de laagstaande zon uit de ogen van uw dinerende gasten te houden.

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope