Tenuto

Home / Tenuto

De Tenuto is verkrijgbaar in zowel een enkele als dubbele uitvoering. De Tenuto Uno en Duo beschikken over een antraciet-kleurig stalen frame en draaien in een vloeiende beweging links of rechts om hun as. Tot de maximale grootte van 400 x 800 cm (Duo) is deze professionele horecaparasol per 5 cm in elke maat verkrijgbaar. Openen en sluiten gaat door middel van het soepele lierwerk waarna de parasol zich afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen – ideaal wanneer het ene gezelschap wil genieten van de laagstaande zon, terwijl het andere het glas witte wijn liever in de schaduw proeft.

Schaduw op maat
Alle zintuigen komen aan bod. Crescendo is niet zomaar een parasol, maar één waar eigenlijk al te lang op is gewacht. Het prachtige design is doelgericht. Vangen andere grote parasols wind over het hele doekoppervlak, Crescendo geeft minder weerstand en laat de wind fijntjes doorglippen. Door de afzonderlijke lierwerken is het mogelijk om de parasols onafhankelijk van elkaar te bedienen. Omdat de parasol zich recht naar beneden sluit, hoeft het tafeltje ernaast dus nooit te wijken, maar kan iedereen lekker blijven zitten. Bovendien is deze flexibele schaduwmaker als muurparasol verkrijgbaar – zelfs voor een laag muurtje zijn er oplossingen.

U vraagt, wij draaien
Is het voor uw terras belangrijk dat de lierwerken zich juist aan de voor- of achterkant van de mast bevinden? Geef ons dit door, dan kunnen wij ze verplaatsen naar een plek op de mast waar u er gemakkelijk bij kunt; voor ons een kleine moeite en wel zo makkelijk voor u!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope