Noordwijk

Home / Noordwijk

Als het aan ons ligt, ziet de toekomst er zonnig uit. Met de nieuwe Futura serie brengt Solero Italiaanse design parasols met een Nederlands ‘jasje’. De parasols worden geleverd in diverse trendy tinten en kunnen ook een regenbuitje weerstaan. Hiervoor zijn ze behandeld met een speciale waterafstotende coating. Bovendien zijn de parasols uit de Futura serie voorzien van een speciale windstabilisator zodat de parasol stil blijft hangen.

Wit met essenhout
De essenhouten mast en baleinen, gecombineerd met witte epoxy delen, geven Solero Noordwijk een extra luxe uitstraling. Contrast in de materialen is het uitgangspunt van deze luxe zweefparasol. De onverwachte combinaties in het materiaalgebruik geven deze designparasol een luxe uitstraling. Noordwijk sluit, in tegenstelling tot onze meeste zwevende parasols, niet naar de mast. Het doek hangt in het midden, wanneer de parasol is gesloten. (Zie onze productfolder elders op deze pagina.) Wilt u een grote zweefparasol die toch naar de mast sluit? Kijk dan eens naar ons model Bloemendaal of Palestro.

Parasols met passie gemaakt
De Solero Noodwijk zweefparasol is met passie gemaakt. Puur ambachtelijk maatwerk. Laat u verleiden en kom ze zelf testen in onze showroom, hier kunt u de parasols ook zelf openen en sluiten! Bel of mail ons even voor een afspraak.

De Solero Futura designparasols zijn  leverbaar in de volgende kleurvaste doektinten:
naturel zwart terracotta taupe
(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

Bestel deze parasol direct op shop.parasols.nl

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope