Solero® Prostor Pro – tuinparasol met 1 tot 4 doeken aan een mast

Home / Tuinparasols / Solero® Prostor Pro – tuinparasol met 1 tot 4 doeken aan een mast

De tuin wordt steeds meer een plek om te genieten en bij te komen. Dus is luxe anno 2020 een must voor elke tuin. Geen krakkemikkige bankjes en een gespannen zeil tegen zon en regen, maar comfortabele fauteuils en high-tech trendy parasols.

Solero brengt met de Prostorserie een aantal unieke tuinparasols op de markt, die van uw terras een openlucht woonkamer maken. De parasol wordt voor u op maat gemaakt en is de finishing touch voor boven uw tuinmeubelen of loungeset. Geen zonnestraal meer die ogen verblindt, geen zonnebrillen meer die gesprekken verstoren en voor een klein zomerbuitje hoeft niemand meer naar binnen. Solero Prostor is meer dan een parasol, het is een gemakkelijk inklapbare overkapping met heel veel mogelijkheden!

Uniek schuifsysteem
De opstelling bestaat namelijk uit een degelijke aluminium mast, waaraan 1 tot 4 parasoldoeken kunnen worden gehangen. Openen en sluiten is even simpel als geniaal; met de gepatenteerde gasveer glijdt de parasol direct in de gekozen positie. Met 4 doeken per parasol creëert u zelfs een oppervlakte van meer dan 36 m2! Een ideale buitenzonwering waar u jarenlang plezier aan zult beleven! U kunt de Solero Prostor ook bestellen met geïntegreerde sfeerverlichting, die u, heel gemakkelijk kunt activeren met de bijgeleverde afstandbediening! Bovendien kunt u ook de tegelvoet opleuken met de speciale moodlights.

Gemak dient de mens
Kan het nog luxer? Jazeker! De P6 Uno, Duo, Trio of Quattro parasol kan namelijk ook worden geleverd met een elektrische motor! De P7 kan dat niet, maar deze parasol kan wel 300 graden om zijn as draaien. Bovendien is het model Prostor P7 ook geschikt als muurparasol. Schaduw en beschutting waar u dat wilt! Bekijk de filmpjes op onze website of bel ons voor meer informatie.

De Solero Prostor tuinparasols zijn leverbaar in de volgende kleuren:

white sand

white sand

natural white

natural white

lead grey

lead grey

carbon grey

carbon grey

buttercup

buttercup

night blue

night blue

olive green

olive green

paris red

paris red

black widow

black widow

terra cotta

terra cotta

taupe

taupe

bitter orange

bitter orange

(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

Hieronder ziet u de verschillende opstelmogelijkheden van de Solero Prostor parasols:

Prostor afmeting opstellingen

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope