Bloemendaal

Home / Bloemendaal

Als het aan ons ligt, ziet de toekomst er zonnig uit. Met de nieuwe Futura serie brengt Solero Italiaanse design parasols met een Nederlands ‘jasje’. De parasols worden geleverd in diverse trendy tinten en kunnen ook een regenbuitje weerstaan. Hiervoor zijn ze behandeld met een speciale waterafstotende coating. Bovendien zijn de parasols uit de Futura serie voorzien van een speciale windstabilisator zodat de parasol stil blijft hangen.

Van groot naar klein
Solero Bloemendaal komt met een nieuw systeem voor het sluiten en openen zonder dat het meubilair verplaatst hoeft te worden. De parasol sluit namelijk naar de mast. Ondanks zijn grootte, laat hij zich heel compact opvouwen. In gesloten toestand ontstaat hierdoor een bescheiden pakket.

Parasols met passie gemaakt
De Futura designparasols worden met passie gemaakt. Puur ambachtelijk maatwerk. Laat u verleiden en kom ze zelf testen in onze showroom, hier kunt u de parasols ook zelf bekijken en bedienen! Bel of mail ons even voor een afspraak.

De Solero Futura designparasols zijn  leverbaar in de volgende kleurvaste doektinten:
 naturel zwart terracotta taupe
(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

Bestel deze parasol direct op shop.parasols.nl

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope