Solero® P6 Pro muurparasol – koppelbare wandparasol

Home / Solero® P6 Pro muurparasol – koppelbare wandparasol

De Solero Prostor P6 muurparasol is een klasse apart. Met geen enkele andere muurparasol kunt u een vergelijkbaar schaduwoppervlak creëren. De parasol is namelijk oneindig te koppelen door middel van ritsbare doekgoten. De zonwering kan zelfs ‘de hoek om’ naar een aangrenzende muur.

Minimale belasting
De Solero Prostor P6 parasols worden dan ook vaak aangeschaft als alternatief voor een zonnescherm. Een zonwering is vaak relatief zwaar, waardoor de muur van uw woning wordt belast. Heeft u een uitbouw of een erker, dan is een muurparasol meestal een beter alternatief. Hiermee belast u de muur immers veel minder en bent u niet gebonden aan een maximale breedte.

Compact pakket
In gesloten positie valt de parasol nauwelijks op. Het systeem sluit volledig naar de mast, welke ook wordt beschermd door de speciale muurparasolhoes.

De Solero Prostor muurparasols hebben hetzelfde gepatenteerde bedieningssysteem als de P6 Quattro. In het filmpje ziet u hoe makkelijk de muurparasols zich ontvouwen en sluiten. Genieten van een mooie zomeravond? De Solero Prostor muurparasols zijn ook leverbaar met verlichting of verwarming! Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

De Solero Prostor muurparasols zijn leverbaar in de volgende kleuren:

white sand

white sand

natural white

natural white

lead grey

lead grey

carbon grey

carbon grey

buttercup

buttercup

night blue

night blue

olive green

olive green

paris red

paris red

black widow

black widow

terra cotta

terra cotta

taupe

taupe

bitter orange

bitter orange

(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

Hieronder ziet u de verschillende opstelmogelijkheden van de Solero Prostor muurparasols:
Solero opstellingen Prostor muurparasols

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope