Staccato

Home / Staccato

Is het een partytent, is het een overkapping, of toch een parasol? Eigenlijk heeft het wat weg van alle bovenstaande mogelijkheden. De stormvaste horecaparasol Solero Staccato kan praktisch altijd open blijven staan, beschikt over een stalen frame en is verkrijgbaar in alle halve meters tot aan 600 x 600 cm.

Hij vertrekt geen spier
Staccato is een perfecte vervanging voor een overkapping op plaatsen waar alleen parasols worden toegestaan wegens de
gemeentelijke regelgeving.

Deze rots in de branding staat in weer en wind open, zonder te klagen. Het stalen frame van de Staccato geeft hem, behalve een goed imago, ook de sterke basis om permanent buiten te staan. Deze stormvaste all-weather parasol moet daarom altijd met een verzwaarde tegelvoet of speciaal grondanker op uw terras worden geplaatst.

Groot, strak, stoer en luxe 
Het thermisch geseald PVC doek zorgt voor een waterdichte buitenruimte. Wilt u uw gasten uit de wind houden, vraag dan naar onze speciale zijwanden met venster. Natuurlijk kunnen we de Staccato ook personaliseren met een strakke tekst of logo! Bel of mail ons voor de prijzen of kom deze alleskunner bekijken in onze showroom!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope