Zandvoort

Home / Zandvoort

Als het aan ons ligt, ziet de toekomst er zonnig uit. Met de nieuwe Futura serie brengt Solero Italiaanse design parasols met een Nederlands ‘jasje’. De parasols worden geleverd in diverse trendy tinten en kunnen ook een regenbuitje weerstaan. Hiervoor zijn ze behandeld met een speciale waterafstotende coating. Bovendien zijn de parasols uit de Futura serie voorzien van een speciale windstabilisator zodat de parasol stil blijft hangen.

Contrast in materialen

Solero Zandvoort heeft werkelijk alles in huis voor de trendbewuste zonaanbidder. Deze grote zwevende parasol komt namelijk met een degelijke aluminium mast, dat door een speciale coating is voorzien van een ‘Tabacco hout-look’ laag. De baleinen zijn uitgevoerd in een ‘RVS -look’. Het contrast in deze materialen geeft deze designparasol een unieke en luxe uitstraling. Zandvoort sluit, in tegenstelling tot onze meeste zweefparasols, niet naar de mast. Het doek hangt in het midden, wanneer de parasol is gesloten. (Zie onze productfolder elders op deze pagina.) Wilt u een grote zweefparasol die toch naar de mast sluit? Kijk dan eens naar ons model Bloemendaal of Palestro.

Parasols met passie gemaakt
Designparasols die met passie worden gemaakt. Puur ambachtelijk maatwerk. Laat u verleiden en kom ze zelf testen in onze showroom, hier kunt u de parasols ook zelf openen en sluiten! Bel of mail ons even voor een afspraak.

De Solero Futura designparasols zijn leverbaar in de volgende kleurvaste doektinten:
naturel zwart terracotta taupe
(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

Bestel deze parasol direct op shop.parasols.nl

Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope