Solero ondersteunt groei met uitbreiding nieuwe locatie

Home / Blog / Solero ondersteunt groei met uitbreiding nieuwe locatie

Op 1 april 2004 werd Solero Parasols opgericht door Helga van Keulen. Op een relatief kleine locatie van 600m2 op de Magazijnweg in Best werd begonnen met de ontwikkeling en verkoop van onze innovatieve parasols met verlichting.

Na tientallen jaren te hebben gewerkt als directrice van een zonweringsbedrijf, besloot zij de sprong in het diepe te wagen, en alles op het spel te zetten om de droom van Solero werkelijkheid te laten worden.

De eerste jaren waren vooral heel hard werken als zelfstandige zonder personeel. Mede dankzij de hulp van onze – voornamelijk regionale zonweringsdealers – van het eerste uur, werd het idee van Solero al snel levensvatbaar.

In 2009 werd de locatie op de Magazijnweg te klein, en verhuisde Solero naar de nieuwe locatie van zo’n 2500m2 op de Industrieweg te Best. In dit ruimere jasje werden de plannen voortgezet, en ging Solero zich steeds meer richten op internationalisering, professionalisering, en export.

Zoals te zien is aan de landvlaggen op onze website, is Solero inmiddels beschikbaar in 8 talen, en kunnen onze kwalitatief hoogwaardige parasols door heel Europa  – en zelfs ver daarbuiten – worden geleverd. Ons team spreekt inmiddels ook een aardig woordje over de grens. U kunt met uw vragen ook in het Spaans, Frans, Duits, Engels en Pools telefonisch bij ons terecht.

Geen betere raad, dan voorraad

In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt, dat de wensen van onze klanten steeds groter worden. Waar het in 2004 nog acceptabel was om enkele weken of maanden te wachten tot het product werd geleverd, rekent de klant in deze vierentwintiguurseconomie op een supersnelle levering. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, heeft Solero flink geïnvesteerd in de diepte van het assortiment.

De bedrijfsruimte aan de Maas 34-36 is uitgebreid naar ruim 7500m2. In onze vernieuwde en modernere magazijnen worden de parasols zorgvuldig gecontroleerd, verpakt, en op transport gezet. Binnen Nederland worden de bestellingen al vaak de volgende werkdag uitgeleverd.

Een plek waar u zich als klant welkom voelt

Waar het assortiment tot 2010 bestond uit slechts 4 producten, hebben wij tegenwoordig 23 verschillende parasols. Al deze parasols zijn in minimaal 4 kleuren beschikbaar, maar vaak is de keuze aan kleuren veel uitgebreider. Ons assortiment is ook uitgebreid met speciale verwarming en verlichting voor in de parasols.

In april 2022 opent Solero bovendien een sfeervol en interactief inspiratiecentrum waar klanten op afspraak een persoonlijk advies kunnen krijgen en alle producten kunnen worden bekeken en getest.

Bij gebrek aan personeel, werken hier mensen. Behandel ze voorzichtig, ze zijn zeldzaam

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een fijne, huiselijke en vertrouwde werkomgeving voor onze mensen. Wanneer u bij Solero binnen loopt, zult u merken dat het Solero team niet bestaat uit een groep werknemers, maar dat er een echt ‘ wij-gevoel’ heerst.

Zo komen er op onze nieuwe locatie meerdere moderne keukens, een fitnessruimte, doucheruimtes, ruime flexwerkplekken met sta-zit bureaus, en is er ruimte voor persoonlijke groei.

Groei is een uitkomst, geen doel

Bij Solero zien wij groei niet als een doel. In onze visie volgt groei vanzelf wanneer we iets goeds doen. Wij doen graag wat van ons verwacht wordt, en overtreffen verwachtingen liever dan dat we tekort schieten. De reviews die wij van onze tevreden klanten ontvangen zijn de beste reclame die wij ons kunnen wensen.

Wanneer u ons belt, zult u horen dat u iemand te spreken krijgt die weet waar hij/zij over praat. Mochten wij onverhoopt toch een fout maken, mag u van ons verwachten dat wij dit netjes voor u oplossen.

Wat Solero bijzonder maakt, is dat dit gevoel heerst onder al onze collega’s. De betrokkenheid van ons team is groot, en ieder heeft zijn/haar eigen specialisme.

Met onze nieuwe locatie hopen wij u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Naar verwachting zullen wij vanaf 1 april (geen grap, exact 18 jaar na oprichting) volledig over gaan naar onze nieuwe locatie aan de Maas 34-36 in Best.

Wij bedanken al onze wederverkopers, consumenten, horecaondernemers, en collega’s voor het vertrouwen in Solero.

Recent Posts
Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope