Fotowedstrijd: Win een Solero® parasol, of je aankoopbedrag terug!

Home / Blog / Fotowedstrijd: Win een Solero® parasol, of je aankoopbedrag terug!
Solero-fotowedstrijd

Win een Solero® parasol, of je aankoopbedrag terug!

Ben je al eigenaar van een Solero parasol, of zou je er graag eentje winnen voor in jouw achtertuin? Dan is dit je kans! We nodigen je graag uit, om mee te doen aan onze zonnige fotowedstrijd van 2018.

Zoals ieder jaar, is er een mooie hoofdprijs te winnen. Dit jaar maak je namelijk kans op een splinternieuwe Solero Laterna tuinparasol. Staat er al een Solero in je tuin? Niet getreurd. Je kunt in dat geval namelijk het aankoopbedrag* terugwinnen.

Staat er nog geen Solero parasol in je tuin, kijk dan eens op onze nationale terraskaart. Hier vind je alle Nederlandse terrassen waar Solero parasols opgesteld staan. Maak jij de winnende foto? Dan staat er binnenkort ook zo’n schaduwmaker bij jou in de tuin.

Hoe doe je mee?

Wij zijn op zoek, naar het zonnigste Solero-moment van 2018. Maak dus een foto van een Solero parasol en zorg dat de zomer er vanaf spat! Deel jouw foto, via Facebook of Instagram, onder de hashtag #SOLEROPARASOLS. Uiteraard kun je jouw foto ook naar ons mailen, stuur daarvoor een bericht met jouw foto naar info@parasols.nl Door gebruik van de hashtag #SOLEROPARASOLS, kunnen wij de foto’s eenvoudig verzamelen en bepalen wie de gelukkige winnaar wordt van die prachtige tuinparasol. Je mag zelf beslissen hoeveel foto’s je inzendt. Hoe meer foto’s, des te groter je winkans.

Like  & volg

Als je dan toch op Facebook of Instagram aan het kijken bent, willen we je vragen om onze pagina te liken. Door ons daarnaast ook te volgen, blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van parasols. Regelmatig komen hier tips voorbij voor het onderhoud van uw parasoldoek, of waarschuwingen bij stormachtig weer.

Wanneer maken wij de winnaar bekend?

Foto’s zijn in te zenden, tot en met 30 september 2018. Op 1 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. Diegene kan een berichtje van ons verwachten via het social-mediakanaal waarop hij of zij de foto gedeeld heeft. Ben je benieuwd naar de concurrentie? Zoek dan eens op de hashtag #SOLEROPARASOLS en zie wat anderen hebben ingestuurd.

Door deel te nemen aan de wedstrijd, ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden:

  • De deelnemer geeft Solero Trading B.V. toestemming om zijn of haar foto zonder enige vergoeding en vrij van reproductierechten te gebruiken voor publicaties, zowel voor print als digitaal. Dit geldt ook voor niet-winnende foto’s.
  • De deelnemer is verantwoordelijk voor het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming met betrekking tot het onderwerp of de inhoud. Als een afgebeeld persoon herkenbaar in beeld is gebracht, dan moet deze daarvoor bewijsbaar toestemming hebben gegeven. Vrijwaringen voor volwassenen vindt u hier, voor minderjarigen hier en de eigendomsvrijgave vindt u hier. Door op de rode links te klikken, kunt u ze eenvoudig downloaden als PDF-bestanden.
  • Solero is niet aansprakelijk voor vorderingen of klachten naar aanleiding van inbreuk op rechten van derden of schade geleden door derden als gevolg van de inzending. De deelnemer stemt ermee in om Solero in zulke gevallen te vrijwaren en schadeloos te stellen.
  • Plagiaat of ander misbruik wordt niet geaccepteerd en leidt tot diskwalificatie.
  • Door deelname geeft u toestemming tot de verwerking van de door u verstrekte persoonsgegevens. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
  • *De teruggave van het aankoopbedrag is slechts van toepassing op 1 parasol, exclusief aanvullende accessoires en eventuele installatie- of verzendkosten.
  • Het teruggewonnen aankoopbedrag zal binnen 7 werkdagen op de doorgegeven bankrekening van de winnaar bijgeschreven staan.
  • Deze fotowedstrijd loopt tot en met 30 september 2018. Door uw foto in te zenden, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Op 1 oktober 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt, diegene wint naast de hoofdprijs, uiteraard ook eeuwige roem op onze website.

We willen je heel veel succes wensen en we zijn benieuwd naar jou allermooiste foto.

Recent Posts
Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolEurope