Nieuw in ons assortiment: Solero® Lux parasol verlichting

Home / Blog / Nieuw in ons assortiment: Solero® Lux parasol verlichting

Veelgestelde vragen over de Solero® Lux

Vol trots presenteren wij u ons allernieuwste product: Solero® Lux. Deze draadloze LED-verlichting is eenvoudig te monteren op de baleinen van uw Solero® parasol. Iedere set Lux strips bestaat uit:

  • 1 handleiding
  • 4 LED-strips voorzien van 27 LED’s per strip
  • 4x een oersterke 3M plakstrip met een afmeting van 2 cm breed en 40 cm lang
  • 4 oplaadkabels
  • 1 Lux vierweg USB-lader

Hoe werkt het?

Samen met de 4 LED-strips, worden vier oersterke 3M-plakstrips meegeleverd. De plakkende kant van de plakstrip, plakt u op de baleinen van uw parasol, de magnetische kant hecht zich aan de Solero Lux. Wij adviseren om de plakstrip aan de 4 langste baleinen van de parasol te bevestigen, op 20 cm afstand vanaf de mast. Tip: de Solero Lux is eenvoudiger te bevestigen wanneer u de parasol een stukje dicht draait. Hangen de plakstrips? Perfect, u kunt nu de Solero Lux bevestigen aan de magneetstrip.

Hoe lang brandt Lux?

Eenmaal volgeladen, brandt de Lux tot wel 8 uur (afhankelijk van de ingestelde sterkte). Bij gedimd licht, wordt ook het aantal branduren langer dan wanneer de verlichting op volle kracht brandt.

Moet ik de verlichting uit de parasol halen als ik hem sluit?

De draadloze Lux kan gebruikt worden onder de Solero Parasols met waterdicht O’Bravia-doek. Zodra de parasol gesloten wordt, adviseren wij om de Lux uit de parasol te nemen (dan kunt u ze gelijk opladen). De Lux is dimbaar en heeft tot wel 30.000 branduren.  Het verwijderen van de ledstrips is eenvoudig, ze worden enkel op hun plaats gehouden door een magneet.

Hoe laad ik de verlichting op?

Zodra u de Solero Lux ontvangt, laadt u deze op, met de bijgeleverde kabels en USB-lader. Zo lang de lampen aan het laden zijn, kleuren deze blauw, eenmaal vol, kleuren ze rood. U kunt ze dan van de netstroom verwijderen en bevestigen in uw parasol.  De laadtijd bedraagt 4-6 uur. De meegeleverde vierweg USB-lader heeft ruimte voor 4 strips en kan aangesloten worden op de netstroom.

Is de verlichting dimbaar?

De Solero Lux is op meerdere standen dimbaar, daarnaast kunt u ervoor kiezen om 1 tot 4 lampen tegelijk in te schakelen, waardoor u de sfeer onder de parasol eenvoudig kunt bepalen.

Ik heb geen Solero Parasol, past de Lux hier misschien ook in?

Lux is ook te bevestigen op niet-Solero parasols, zolang ze maar een baleinbreedte hebben van minstens 2 centimeter. Uiteraard hangt hij het stevigst onder een originele Solero-parasol, hiervoor zijn ze immers ook ontworpen. Bent u nog geen trotse eigenaar van een Solero? Neem dan eens een kijkje in onze webshop, misschien vindt u wat u zoekt.

Download hier de digitale handleiding in PDF-formaat.

Recent Posts
Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope