Een kijkje in de showroom van Solero Parasols

Home / Blog / Een kijkje in de showroom van Solero Parasols

Eerst zien, dan geloven

Allemaal leuk en aardig, die productfoto’s op de website, maar eigenlijk zou u de parasol eens in het echt willen bekijken alvorens u een beslissing maakt. Wij begrijpen als geen ander dat u onze producten eerst wilt testen, zodat u weet wat u kunt verwachten. In onze showroom in Best is dit mogelijk. Hier staan alle modellen uit Solero’s (voorraad)collectie opgesteld in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Afspraak

We zijn een klein team met grote ambities, helaas kunnen we onszelf niet verdubbelen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, willen wij u daarom verzoeken vooraf een afspraak te maken. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat een van onze collega’s alle tijd heeft om u rond te leiden in onze showroom. Omdat wij een seizoenbedrijf zijn, kan het bij hogere temperaturen ineens extreem druk zijn. Door een afspraak te maken, kunnen wij deze pieken beter spreiden.

Voorraad

Bent u tijdens uw bezoek al overtuigd van onze kwaliteit, dan is het mogelijk om de parasol direct mee te nemen. In de meeste gevallen zijn de producten uit voorraad leverbaar. Past de parasol niet in uw auto? Geen probleem; we geven u de accessoires zoals de voet vast mee en de parasol sturen we per koerier naar uw woonadres. Doorgaans wordt deze binnen 1 à 2 werkdagen bij u afgeleverd.

Kijk en vergelijk

In onze showroom hebben we naast onze collectie parasols, ook alle beschikbare montagemogelijkheden gepresenteerd. Er zijn veel opties zoals grondankers, ingraafvoeten, tegelvoeten met zwenkwieltjes, grasspiesen, beton- en granietvoeten. In onze showroom kunt u de voeten zelf verrijden om te voelen hoe soepel dit gaat. Op deze manier kunt u een goede afweging maken, zodat uw aankoop aansluit op uw behoeften.

Duurzaam, van A tot Z

Duurzaamheid is altijd een belangrijke kernwaarde geweest van Solero. Wij werken hard aan een duurzaam product en proberen dit door te trekken waar mogelijk. Onze parasols zijn bijvoorbeeld geheel recyclebaar, maar ook onze bonenkoffie van Hesselink hebben wij speciaal geselecteerd om zijn duurzame eigenschappen. Zo zetten wij u tijdens uw bezoek een heerlijk bakje koffie met wat lekkers voor, waar we 100% achter staan.

Eerlijk advies

Hoe graag wij ook een Solero parasol op uw terras willen plaatsen; als iets niet kan, dan zeggen we het. We proberen met ons productgamma voor elke situatie een passende oplossing te bieden, maar durven eerlijk te zijn als we de oplossing niet optimaal vinden. We zullen u altijd de voor- en nadelen van een oplossing uitleggen, zodat u thuis niet voor verrassingen komt te staan. We hechten dan ook veel waarden aan de feedback van onze klanten. Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? U leest ze hier.

Recent Posts
Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope