Hoe gebruik ik de Solero Kanten-Fix Premium lakstift op mijn parasol?

Home / Blog / Hoe gebruik ik de Solero Kanten-Fix Premium lakstift op mijn parasol?

Uw parasol is bijna klaar voor gebruik, nog even de tegels in de tegelvoet en klaar is kees. In een onbewaakt moment glipt de tegel uit uw handen op de tegelvoet en ‘ai’, er zit een kleine beschadiging op de voet. Wat nu? We leggen het u stap voor stap uit.

De Solero Kanten-Fix Premium is een dekkende lakstift voor het retoucheren aan hoeken en kanten. Hij is vanaf nu verkrijgbaar voor €25,- onder artikelnummer 999.40.5T.

Voorbereiden:

De in te kleuren delen moeten droog, stof- en vetvrij zijn. Eventueel met König Kunststof Cleaner (KKC) of König Correctieoplosser reinigen. De stift vóór ieder gebruik ca. 30 seconden goed schudden. De mengkogels moeten duidelijk hoorbaar zijn.

Ontluchten:

In de stift kan door invloeden van buitenaf (warmte) een overdruk ontstaan. Om geknoei te verhinderen, moet de druk worden weggenomen. Neem de dop van de stift en de stift met de punt naar boven (het beste in een doekje) houden. Door kort te knijpen in het ‘press-gedeelte’ van de pen wordt de stift hoorbaar ontlucht.

Activeren:

De stift met de punt naar beneden houden om de stift te activeren. Door voorzichtig te knijpen in het ‘press-gedeelte’ van de pen wordt de punt langzaam met lak gevuld. Eventuele overvloedige lak kunt u aan een doek afvegen.

Toepassing:

De stift in een vlakke hoek van circa 45 graden onder lichte druk plaatsen. Het ventiel opent zich en de lak vloeit goed gedoseerd en voortdurend na. Vermijd tijdens het gebruik het knijpen in het ‘press-gedeelte’, dkt kan tot ongecontroleerde lakvloeiing leiden. Door de specifieke vorm van de punt kunt u ook zeer goed op moeilijke plaatsen nauwkeurig werken. Ook verschillende streepbreedtes zijn eenvoudig te maken. Mocht de dekkracht niet voldoende zijn, schudt u de stift nogmaals en ontlucht zoals bij het kopje ‘Ontluchten’ beschreven.

BELANGRIJK:
Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Bevat 4-methylpentaan-2-on-n-butylacetaat.

Recent Posts
Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolDanishEurope