Solero verduurzaamt – Wat doen wij om onze milieu-impact te verkleinen?

Home / Blog / Solero verduurzaamt – Wat doen wij om onze milieu-impact te verkleinen?

Verantwoord ondernemen vinden we bij Solero Parasols vanzelfsprekend. Wij vinden dat iedereen zelf de verantwoordelijkheid heeft voor een beter milieu en zetten ons actief in om onze eigen impact op het milieu te verkleinen en onze medewerkers een comfortabel werkklimaat te bieden. In deze blog laten we zien hoe we dat doen.

Zonne-energie

Als we bij Solero ergens energie van krijgen, dan is het wel van de zon! Vol trots kunnen we dan ook melden dat we recent maar liefst 120 zonnepanelen op ons bedrijfspand hebben geïnstalleerd. De energie die deze panelen opwekken gebruiken we voor het energiebewust verwarmen en koelen van onze bedrijfsruimtes.

Tot voor kort hadden we een gasgestookte verwarming. Om verder te verduurzamen en het comfort voor onze medewerkers te verhogen, is onze gasgestookte verwarming inmiddels vervangen door een energiezuinige airconditioninginstallatie die door onze recent geplaatste zonnepanelen van stroom wordt voorzien.

Voor elke parasol een boom: het Solero bedrijfsbos

Samen met Trees for All planten wij een heus Solero bedrijfsbos! Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een groenere toekomst én proberen we onze CO2-voetafdruk te verkleinen. Voor elke verkochte parasol in onze webwinkel planten we ten minste één boom, met een minimum van 2000 bomen per jaar. Iedere boom telt! Wij geloven dat we samen met Trees for All het verschil kunnen maken.

We zijn goed bezig, maar we zijn er nog niet!

We zijn trots op wat we inmiddels hebben bereikt op het gebied van verduurzaming, maar voor ons houdt het hier zeker niet op. Nu en in de toekomst willen we met Solero Parasols blijven investeren in verduurzaming en onze bijdrage aan een groenere toekomst verder vergroten. We hopen dat we hiermee een voorbeeld kunnen zijn voor andere bedrijven en aantonen dat verduurzamen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor het welzijn van alle medewerkers.

Recent Posts
Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolEurope