Dit doet Solero® tegen het COVID-19 virus

Home / Blog / Dit doet Solero® tegen het COVID-19 virus

Het zijn rare tijden

Het COVID-19 virus verspreidt zich snel, het enige wat we kunnen doen is de verspreiding zo veel mogelijk controleren. Wij hebben maatregelen getroffen om het virus waar mogelijk af te remmen. Deze aanpassingen hebben onoverkomelijk invloed op de dagelijkse gang van zaken, hieronder leest u wat er veranderd is.

Thuis werken

Wij hebben ons team zo veel mogelijk opgesplitst, een klein deel werkt (nog) op kantoor en het grootste deel werkt vanuit huis. Mocht u dus een ander achtergrondgeluid horen dan normaal, dan weet u in ieder geval waarom. Het kan gebeuren dat we iets slechter bereikbaar zijn, we willen u daarom vragen uw vragen zoveel mogelijk per mail te stellen via info@parasols.nl

Uw Solero parasol bezorgen of afhalen

Bezorgen

De bezorging van uw parasol kan gewoon plaatsvinden. De bezorger van uw zending zal de pakketten bij u voor de deur leggen, aanbellen en gepaste afstand nemen voor uw en zijn of haar veiligheid. In deze tijd hoeft er niet op een handheld scanner getekend te worden voor ontvangst.

Afhalen

Bestellingen mogen bij ons afgehaald worden. Wij zetten deze dan op afspraak, buiten ons magazijn voor u klaar om de veiligheid van u en onze werknemers te kunnen waarborgen. Geheel tegen ons gevoel in, kunnen wij helaas niet helpen om de dozen in uw auto te zetten.

Monteur en adviseur

Onze buitendienstmonteurs en adviseurs blijven actief, maar zij schudden geen handen en bewaren gepaste afstand. Zij nemen zelf voorzorgsmaatregelen m.b.t. hygiëne van bijvoorbeeld pinapparaten. Wij geven hen het vertrouwen een situatie zelf in te schatten en hier voorzorgsmaatregelen voor te treffen.

Showroom

De showroom is op dit moment te bezoeken, maar uitsluitend op afspraak. Op die manier kunnen wij uw en onze veiligheid bewaken en het aantal bezoekers aan onze showroom goed doseren. We willen u daarom verzoeken om ons te bellen of te mailen voor het maken van een showroomafspraak, wij zorgen ervoor dat de showmodellen na elk bezoek worden gedesinfecteerd zodat u deze veilig kunt testen.

Afwachten

Wij hebben gemerkt dat de situatie in een land snel kan veranderen. Zodra hier wijzigingen over bekend worden die op u van invloed zijn, brengen we u op de hoogte. Wij wachten eventuele veranderingen in advies van het RIVM af en volgen dit op. Mochten gevolgen hiervan u of ons raken, dan lichten wij u uiteraard in.

De huidige situatie heeft geen directe invoed op de beschikbaarheid van ons productaanbod, onze service en expertise. Mocht dit wijzigen, dan stellen we u daarvan op de hoogte.

Recent Posts
Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolEurope