Verlichting en verwarming in je parasol

Voor wie denkt dat een parasol alleen handig is tegen de zon heeft het mis, wist je namelijk dat een parasol ook voor licht en warmte kan zorgen in de duisternis en kou?

Het is misschien niet zo voor de hand liggend, maar er zijn veel manieren om je parasol multifunctioneel te maken en daarmee je lange zomeravonden nóg langer te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van verlichting en verwarming onder je parasol?

Voor elke parasol is een verlichting mogelijk, voor de kleinere modellen bieden we vaak de Solero Accento aan, bij de Laterna, Fratello en Palestro parasol wordt deze gratis meegeleverd, maar ook voor de Solero Sublimo, Teatro, Patio en Vaticano is deze lamp een goede aanvulling. De Solero Accento is oplaadbaar en klemt zich als het ware om de mast van je parasol, eenmaal vol, brandt deze lamp voor ongeveer 8 uur, daarna moet hij zijn batterijtje weer vol laden om jou weer van een sfeervolle zomeravond te kunnen voorzien.

Solero Accento Cielo Plus

De Accento is op 2 manieren te gebruiken, je kunt ervoor kiezen om de lamp naar beneden te laten schijnen, zo kun je zelfs nog een tijdschriftje lezen als het al begint te schemeren, maar voor indirect licht kun je de lamp omdraaien, zo schijnt hij in het eigen doek en daarmee wordt de lamp wat minder fel. Ideaal voor een avondje met vrienden in de tuin, LED-verlichting is al jaren niet meer kil van kleur, de Accento is dan ook een echte sfeermaker.

Voor de grotere parasols zijn er andere soorten verlichting beschikbaar, simpelweg omdat de Solero Accento niet om de grote mast heen kan van een horecaparasol.

Er blijven voor dit soort modellen nog 2 opties over, waaronder de V4; hierbij hangen er 4 lampen aan een ring die om de parasol geklemd wordt of de Solero Ilumina. Dit is een nieuwe LED-verlichting waarbij er strips in de parasol geklemd worden, deze verlichting is evenals de Accento draadloos en dat maakt hem een echte aanwinst voor je terras. De Solero Ilumina parasolverlichting. De Solero Ilumina wordt geleverd met een batterij, welke met klittenband in de mast van de parasol wordt gehangen. Bij het sluiten van de parasol verwijder je alleen de batterij en daarna kan de parasol gesloten worden.

Wil je er deze zomer warmpjes bij zitten, ook nadat de zon onder is gegaan? Dan zijn de Solero heaters écht wat voor jou. Er zijn modellen die je in de parasol zelf hangt, of modellen die bijvoorbeeld aan een schutting gemonteerd kunnen worden, aan jou de keuze!

Een Solero parasol is een goede gastheer voor feestjes of bbq’s, om de avond nog wat extra zomers te maken kun je de Solero parasol gemakkelijk versieren met slingers of verlichting, deze zijn eenvoudig te bevestigen aan de vele baleinen in de parasol, en maken je terras nog net wat feestelijker.

We hopen dat deze tips jouw zomer nóg zonniger gaan maken.

parasol met verwarming
Recent Posts
Solero Parasols NederlandSolero Parasols Belgi?Solero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanolEurope